Избор
Корпа

Наменска секција наше понуде у циљу лакше куповине заштитних средстава против корона вируса.

Политика колачића

Како бисмо Вам омогућили боље корисничко искуство прегледања садржаја на сајту Messar и како би ова страница функционисала исправно, морамо вршити константна унапређивања. Зато ова страница мора послати Вашем рачунару малу количину информација (тзв. колачићи или cookies). У складу са Законом о заштити података о личности смо у обавези да обезбедимо Ваш пристанак пре слања колачића. Блокирањем колачића и даље ћете бити у могућности прегледања садржаја, али Вам одређене могућности неће бити доступне.


Шта су колачићи?

Колачићи су информације које интернет страница коју посећујете шаље вашем рачунару у сврху побољшавања Вашег корисничког искуства и потреба. Колачићи чувају информације које сте Ви подесили за Вашу претрагу као што су језик, адреса, е-маил, или подаци о личности, и памте их сваки пут када се поново вратите на исту страницу. Овим информацијама или било којим другим датотекама из вашег рачунара ни један сајт не може да приступи уколико Ви то не омогућите на вашем рачунару. Поменуте информације које интернет страница шаље Вашем рачунару Вама није видљива, а такође можете и да промените поставке интернет претраживача да сами бирате да ли желите да чувате колачиће или да их одбијете.


Како се бришу колачићи?

Све поставке колачића и информације о истим можете пронаћи у подешавањима Вашег интернет претраживача или кликом на “Помоћ”. Више о брисању колачића такође можете прочитати овде.


Корист коју Ви имате уколико пристанете на колачиће?

  • Ваш уређај памти све информације које сте унели, тако да следећи пут кад се будете вратили на сајт нећете морати да их поново уносите
  • Прилагођава садржај вашим преференцијама, и добијате информације у складу са Вашим профилом
  • Добићете промоције и специјалне акције које одговарају Вашим навикама куповине
Ова веб страница користи колачиће ('cookies') како бисмо Вам пружили боље корисничко искуство. Прихватањем коришћења колачића сагласни сте са политиком приватности.